VACATURE VOOR [SENIOR] DEVELOPER ANGULAR

Een merk is veel meer dan alleen een krachtig logo. Tegenwoordig worden merken overgebracht via onaftelbare uitdrukkingen in gedrukte, Web-en sociale media, via zowel interne als externe communicatiekanalen.
Met de 2imagine Brand Portal kunnen merkeigenaren, marketing-en communicatie organisaties efficiënter werken. Bewerken en samenwerken aan originele Adobe InDesign-documenten met behulp van een browser biedt aanzienlijke voordelen.
Deze (r) evolutie vervaagt de grenzen tussen de DTP Designer en de andere stakeholders in een publicatieproces. Marketing documenten, publicaties en sociale online berichten worden efficiënter gemaakt omdat alle stakeholders werken aan de nieuwste versie van het Adobe InDesign-document – met een browser, overal en op elk apparaat. Geen grafische training of Adobe Creative Cloud-abonnement nodig.

Tupperware, Nivea, BoConcept, Praxis, DC Comics, Hellmans, X2O, overstock Garden, D’Ieteren zijn enkele van de klanten die gebruik maken van ons SaaS platform.

We zijn gevestigd in Hasselt, op loopafstand van het station.

FUNCTIEOMSCHRIJVING:

We zijn op zoek naar een full-time positie, het ontwikkelen van ons platform en het uitvoeren van onderzoek over nieuwe technologieën. Hij zal nauw samenwerken met senior management. Solide ervaring met Enterprise software oplossingen verwacht.

  • Je bent er gepassioneerd over en je volgt de nieuwste innovaties.
  • Je bent een echte teamspeler.
  • Je bent een expert in angular, HTML en SCSS.
  • Een onverzadigbare honger om te leren is een must.
  • U beschikt over de capaciteit om IT-oplossingen zelfstandig voor te bereiden en uit te werken.
  • Taalvaardigheid: perfecte kennis van het Nederlands, je spreekt vloeiend Engels, Frans is een pluspunt.

OPEN VOOR EEN NIEUWE UITDAGING?

Solliciteer nu door uw CV en motivatiebrief te sturen naar Stein Smeets-stein@2imagine.com